Profiel

Directrice, praktijkhouder, gezinscoach, trainer en intervisor

Marieke Wulffraat (1971), gehuwd en moeder van 2 kinderen. Marieke heeft ruime ervaring opgedaan in de kinder- en jeugdpsychiatrie, jeugdhulpverlening en volwassenenpsychiatrie. Als pedagogisch medewerker, muziektherapeut en gezinscoach werkte zij met zowel kinderen als volwassenen.Naast een HBO-diploma Creatieve Therapie (muziek) beschikt Marieke over een Post-HBO diploma Praktisch Pedagogische Gezinsbegeleiding en heeft zij verschillende cursussen en trainingen gevolgd om haar kennis te verbreden en te verdiepen. Momenteel geeft Marieke voornamelijk gezinsbehandeling waarbij ze zich richt op ouders en hun kinderen met de meest uiteenlopende vragen. Marieke is tevens werkzaam voor BGL & Partners, waar ze supervisie en training geeft aan (Post-) HBO studenten van de opleiding Gezins- en Opvoedcoach.

 

Sinds 2013 is Marieke tevens aangesloten als franchisenemer bij Stichting Vraagkracht. Samen met haar collega's in het team West-Brabant verricht zij werkzaamheden als gezinscoach, intervisor en als trainer,  zoals Geweldloos Verzet, oplossingsgericht werken en Signalen van Welzijn en Signalen van Veiligheid. Meer hierover kunt u lezen onder het kopje Trainingen en Thema-avonden.

 

Marieke Wulffraat heeft samen met haar collega's Rob Paludanus en Paut Kromkamp in 2017 een intervisiewaaier geschreven en uitgebracht, waarin verschillende oplossingsgerichte intervisiemodellen beschreven staan. Indien u interesse heeft, kunt u mij een mail sturen of telefonisch contact opnemen.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Nieuwsbrief

*  Uw e-mail adres:
*  Gewenste Formaat:
    Voornaam:
*  Voer de getoonde veiligheidscode in: