Trainingen en intervisie

Sinds augustus 2013 is Marieke Wulffraat als franchisenemer gaan samenwerken met Stichting Vraagkracht. Stichting Vraagkracht is een stichting waar ervaren gezinscoaches en trainers werkzaam zijn. Vanuit Vraagkracht worden diverse gezinsprogramma's en trainingen aangeboden rondom oplossingsgericht werken, signalen van welzijn & veiligheid enz. Een effectief gezinsgericht programma wat toegepast wordt is bijv Geweldloos Verzet. Ook zijn alle medewerkers ervaren in het werken met het 3 kolommenmodel en het oplossingsgerichte gespreksmodel. Er wordt naast het werken met particulieren tevens in opdracht gewerkt (in company). Mocht uw training er niet bij staan maar wel veel raakvlakken hebben met de werkzaamheden en de visie, schroom dan niet om contact op te nemen. Er wordt met grote regelmaat samen met de opdrachtgever een training op maat geschreven voor de betreffende beroepsgroep.

 

U kunt ten alle tijde contact opnemen met Marieke Wulffraat.

www.gezinspraktijkbreda.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.vraagkracht.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-45769018

 

 

 

 

Nieuwsbrief

*  Uw e-mail adres:
*  Gewenste Formaat:
    Voornaam:
*  Voer de getoonde veiligheidscode in: