Over De Gezinspraktijk
Coach, Trainer en (Familie-)Mediator

Al ruim 25 jaar werk ik in verschillende functies met volwassenen, jeugd en gezinnen. Na diverse jaren in de jeugdhulpverlening en de psychiatrie te hebben gewerkt ben ik me vanaf 2003 volledig gaan richten op het werken met gezinssystemen.

Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk en ben tevens als franchisenemer aangesloten bij Vraagkracht.

Sinds 2010 geef ik naast het werken met gezinnen ook trainingen en intervisies aan teams en professionals, vanuit de methodieken Nieuwe Autoriteit & Geweldloos Verzet en Oplossingsgericht Werken. Om me steeds te blijven ontwikkelen als coach, mediator en trainer, volg ik regelmatig scholing in binnen- en buitenland. Werken met de aanwezige krachten en uitgaan van de mogelijkheden van mensen is iets wat ik me in mijn basishouding eigen heb gemaakt. De gedachte dat bijna elke ouder handelt vanuit de wens een ‘goede’ ouder te willen zijn, maakt dat ik vanuit wederzijds respect aan het werk ga met de ander.

Hiernaast ben ik mede-auteur van 3 oplossingsgerichte waaiers, namelijk; “Oplossingsgerichte Intervisie“, “Oplossingsgericht Werken 2.0” en “Oplossingsgerichte vragen voor ouders”. Hierin heb ik de eer gehad om samen te mogen werken met Rob Paludanus (https://roplossing.nl) en Paut Kromkamp (http://www.pkworkingsolutions.nl).

Naast eigenaar van de Gezinspraktijk ben ik sinds 2021 tevens actief als raadslid voor de gemeente Breda. Een geweldige uitdaging met tevens een mooie diversiteit aan woordvoerderschappen zoals de WMO, kansengelijkheid, Onderwijs, Gezondheid en Wijkaanpak. Onderwerpen waarbij ik gebruik ga maken van mijn kennis en kunde uit de praktijk en waarbij ik tevens een nieuwe uitdaging aan ga, om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen binnen de gemeente Breda.